#00 – Introductie: Jan-Paul en Daniel over hun eigen jongensdromen

We zijn begonnen! ‘Wat Nou Als Het Lukt’ is de titel van de nieuwe podcast van Jan-Paul Grootentraast, radio-DJ (Nu: Sublime, voorheen NPO Radio2, Radio Veronica) en voice-over, en Daniel van Haren, DJ en producer (BSTRD, Household Productions, Kneiters van Weleer). Twee grote muziekliefhebbers die altijd hun ogen open houden voor nieuwe muziek en muziektalent. Dat is dus precies wat je in deze podcast hoort. Nieuwe tracks en boeiende gesprekken met enthousiaste muzikanten die hard aan de weg timmeren om hun dromen te verwezenlijken.

Inmiddels staat de eerste aflevering online waarin we praten met aanstormend muziektalent. Eerst stellen Jan-Paul en Daniel zichzelf voor en delen hun eigen jongensdromen. Beluister de podcast!

Meer over Jan-Paul:
Twitter
Instagram

Meer over Daniel:
Twitter
Instagram

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://www.jpmedia.nl/podcast/00-introductie-jan-paul-en-daniel-over-hun-eigen-jongensdromen">
LinkedIn

1 reactie

 1. Pascal van Hulst Beantwoorden

  beste Jan Paul en Daniel,

  recentelijk stuitte ik op deze podcast en nu wil ik je graag vertellen over De Baron.
  In 2020 tourt De Baron met een nieuw album (producer Pieter Vonk ism De Cooperatie) langs de Nederlandse en Duitse podia en festivals (oa Oerol, Hedon, Brigant, Willem Twee, Karavaan) We creëren liefdevolle anarchisme. Rock, punk en wereldmuziek gaan bij ons hand in hand als boter kaas en eieren. Poezie, Rap en songlyrics smelten samen in een eclectische symbiose.. Ik ben benieuwd wat je er van vindt. Hieronder een aantal video’s en een (verborgen) link naar ‘t nieuwe album. Zou het wat zijn voor WNAHL?:

  https://soundcloud.com/user-460745721/sets/de-baron-benbiri/s-nJfoS
  https://www.youtube.com/watch?v=ASJrtovTTlw&feature=youtu.be
  https://www.youtube.com/watch?v=cO1lCabrHeo

  De Baron is World-Klezmer-Punk. Wereldmuziek met een goeie punk injectie. Denk De Amsterdam Klezmer band meets De Kift en Gogol Bordello.

  vriendelijke groet,
  Pascal van Hulst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *