#60 – Mystic // Mattino

In deze aflevering van ‘Wat Nou Als Het Lukt’ hoor je 2 woorden-kunstenaars met de Nederlandse taal, maar elk met een geheel eigen stijl.

Rapper en producer Mystic, oftewel Tristan, uit Almere is met zijn 21 jaar al hard aan de weg aan het timmeren. Positief, gedreven en met liefde voor de muziek werkt hij aan zijn eigen muziek, waarbij hij een mix maakt van Nederlands en Engels, maar maakt ook een combinatie van hiphop en rap met andere stijlen en invloeden. Hoe bevalt zijn opleiding aan de Herman Brood Academie? Wat is zijn doel voor over 5 jaar? En waarom trekt Japan hem aan?

Mathijs, oftewel Mattino, maakt Nederlandstalige popliedjes. Ruim 20 jaar geleden begon hij als muzikant en vorig jaar, op zijn 45e verjaardag, kreeg hij een platencontract aangeboden. Met een opgewekte positieve instelling, en een vlotte babbel, is hij klaar voor een nieuwe fase in zijn leven als artiest. Wat heeft hij de afgelopen 20 jaar gedaan? Wat levert dit contract hem op? En waarom heeft hij de voorkeur voor muziek schrijven in het Nederlands in plaats van Engels?

Luister en abonneer met Spotify, je podcast-app of www.watnoualshetlukt.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *