#61 – INDIANAH // Puntjudith

Ook in deze aflevering gaan we muzikaal alle kanten op. INDIANAH is een duo bestaande uit broer en zus, wat al vrij uniek is. Met het ontzettende catchy ‘Kom je naast me liggen’ trekken ze de aandacht, wat mogelijk tot veel meer kan uitgroeien. Je eigen muziek in reclame en als hit op Tik-Tok is in ieder geval een goed begin. Hoe is het om met je broer/zus samen te werken? Wie doet wat? En hoe zorg je ervoor dat je muziek in commercials wordt gebruikt? Waar liggen de kansen om te groeien?

De struggles van een millennial. Dat is een grote inspiratiebron voor de muziek van de 25 jarige Judith, van puntjudith, wat resulteert in mooie melodieuze elektronische Nederlandstalige liedjes. Waar worstelt de jonge generatie tegenwoordig mee? En hoe vertaal je dat naar muziek? Welke boodschap of verhaal wil ze meegeven? En hoe kijkt ze naar de toekomst?

 

Luister aflevering 61 met Spotify, je podcast-app of www.watnoualshetlukt.nl. Natuurlijk kun je ook abonneren, zodat je geen aflevering hoeft te missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *