#63 – Berenice van Leer // HEBE

De energieke en enthousiaste zangeres Berenice van Leer treedt de afgelopen jaren op als vocalist met Kraak & Smaak en Wicked Jazz Sounds. Ze heeft de hele wereld rondgereisd en veel meegemaakt. Nu is het moment dat ze daarnaast solo gaat en haar eigen muziek gaat uitbrengen. Van energiek en opzwepend gaat ze naar klein en ingetogen. Hoe is deze overgang? Wat waren haar hoogtepunten met Kraak & Smaak tot nu toe? En als ze moet kiezen, wat weegt zwaarder en waar zou ze voor willen gaan? (Meer over Berenice op www.berenicevanleer.com)

De muziek van HEBE is te omschrijven als elektronische muziek met soul. Maar er zit natuurlijk nog veel meer achter. Op eigen kracht, maar ook samen met bekende namen in de Nederlandse muziekscene, is ze de studio ingedoken en een EP is het resultaat. Als je samenwerkt met artiesten, hoe regel je de zakelijke kant? Hoe gebruikt ze haar relatie als inspiratiebron voor haar teksten? En wat zijn haar dromen voor de toekomst?

Je hoort het in aflevering 63 van ‘Wat Nou Als Het Lukt’. Te beluisteren met Spotify, je podcast-app of www.watnoualshetlukt.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *