#64 – MARF // Gianna Tam

We duiken in de wereld van de hedendaagse dance met MARF, oftewel Marcus Adema. Hij is opkomend producer/DJ en heeft in korte tijd al veel bereikt, waaronder een Top4-hit met ‘Miss you’, samen met Sick Individuals en Tungevaag. Daarnaast lopen er nog veel projecten en producties, en werkt hij met zijn eigen team aan nieuwe muziek. In dat team zitten ook het schrijversduo Fluitsma & Van Tijn en zijn manager Ties heeft veel voor elkaar gekregen. Hoe is hij in deze wereld gerold? Hoe kijkt hij naar voorbeelden zoals Hardwell, Tiesto en de noodlottige Avicii? En wat is zijn ultieme droom voor de toekomst?

Onze eigen Nederlandse Sheila E, zo zou je Gianna Tam kunnen omschrijven. Opzwepende (inmiddels) Nederlandstalige muziek, waarbij ze niet alleen zingt, maar ook drumt. Hoe heeft haar jeugd en haar stiefvader haar hierin beïnvloedt? Hoe was haar ontmoeting met Sheila E? En hoe wil ze haar muzikale ambities werkelijkheid laten worden?

Je hoort het in aflevering 64 van ‘Wat Nou Als Het Lukt’. Beluister en abonneer met Spotify, je podcast-app of www.watnoualshetlukt.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *