#66 – Raphael Loopro // Rens

Van een poëtische rapper naar een muzikale alleskunner in deze aflevering van Wat Nou Als Het Lukt, met inspirerende gesprekken over grote dromen en ambities.

 

Zanger Raphael Loopro gaat al een tijdje mee en heeft veel muziekervaring opgedaan, vooral in het buitenland. Hierdoor spreekt hij en zingt hij in vele verschillende talen en stijlen. Hierin wil hij zich ook steeds meer in onderscheiden. Hoe gaat hij dat doen? Met zijn nieuwe single ‘Chica Africana’ heeft hij samengewerkt met Afrikaanse muzikanten en dit klinkt als een nieuwe zomerhit, in de lijn van Jerusalema uit 2020. Hoe is dit ontstaan? Hoe helpt een goede plugger je bij promotie? En wat worden zijn volgende stappen?

Rapper Rens is 22 jaar en een geboren en getogen Amsterdammer. En dat is te horen. Met ritmische en poëtische teksten rapt hij en dat levert mooie liedjes op. Met zijn nieuwe album ‘Berevel en Vliegtuigstand’ heeft hij een nieuwe EP de wereld ingeslingerd begin 2021. Wat is zijn inspiratie? Welke muzikanten heeft hij om zich heen verzameld? En wat betekent de titel van de EP?

Dat en meer hoor je in aflevering 66 van Wat Nou Als Het Lukt. Luister met Spotify, je podcast-app of www.watnoualshetlukt.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *