#69 – Charly Haze // Evva

Aflevering 69 van Wat Nou Als Het Lukt is een tikkeltje afwijkend want JP is op een welverdiende vakantie. Op zijn plek zit deze aflevering Kylie Fletcher; journaliste en muziekfanaat. In deze aflevering interviewen we samen twee vrouwelijke artiesten: Charly Haze en Evva.

Charly Haze
Op je 14e al succes hebben in de muziekwereld en je wereld op z’n kop gezet zien worden na een auto-ongeluk waar je een langdurige whiplash en hersenletsel aan overhoud. Dat overkwam Charlot Henzen aka Charly Haze. Sterk als ze is laat ze zich niet uit het veld slaan, is ze volop op de weg terug door sinds 2020 solo te gaan, maakt ze electropop en is ze verhuist naar Londen. Een rollercoaster dus. Haar nieuwste videoclip bij het liedje ‘Backfire’ is net uit en dus alle reden om haar uit te nodigen in de podcast. Hoe was het om zo vroeg al succes te hebben? Wat zijn haar inspiraties, dromen, toekomstplannen maar bovenal: hoe is het nu met haar?

Evva
Emma Poppink laat zich als Evva beinvloeden in haar muziek door acts als Boards of Canada, Massive Attack en Thom Yorke. Ze speelde al op Eurosonic, speelt buiten haar Evva project ook in de band Hilbrandt (het interview met hen is terug te luisteren in aflevering 36) en maakte samen met een animator een prachtige videoclip bij het liedje ‘Dark Sea’. Momenteel werkt ze aan haar debuut album. Waar haalt ze de inspiratie voor het schrijven van liedjes vandaan? En wat zijn haar dromen?

Beluister aflevering 69 met Spotify, je podcast-app of www.watnoualshetlukt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *