#73 – Joep Knols // Chabliz

Maak kennis met de meest uitlopende Nederlandse artiesten, met ieder hetzelfde doel: succesvol worden met muziek.

In aflevering 73 maak je kennis met zanger Joep Knols. Sinds een paar jaar werkt hij aan zijn folk pop/rock liedjes. Enerzijds is hij een singer-songwriter, anderzijds wil hij meer zijn dan dat. Met uitgebreidere arrangementen en meer instrumenten. Muziek is zijn emotionele uitlaatklep. Waar schrijft hij dan over? Kan hij zich hiermee onderscheiden en opvallen in de muziekwereld? Hoe combineert hij dit met zijn baan als docent aan de universiteit? En wat zijn z’n grote dromen.

Gothicjazz en popnoir. Genres die we nog niet eerder hebben besproken in de podcast. Niet breed toegankelijk en mainstream, maar juist heel specifiek en waar een duidelijke doelgroep voor is. Petra, de vrolijke en enthousiaste zangeres van Clabliz, vertelt over hoe dit trio is ontstaan, waar hun inspiratiebronnen liggen en de muzikale ervaring die ze tot zover hebben opgedaan. Waar komt deze donkere muziekkeuze vandaan? Hoe heeft het overlijden van 2 bandleden hun muzikale inspiratie gegeven? En hoe zou Petra graag een groter publiek willen bereiken met hun stijl?

Je hoort het in aflevering 73 van ‘Wat Nou Als Het Lukt’. Beluister en volg via Spotify, je podcast-app of www.watnoualshetlukt.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *