#75 – Frae // Zakmes

Een nieuwe aflevering met 2 talentvolle en ambitieuze artiesten om mee kennis te maken!

Frederieke Kroone uit Leiden, oftewel Frae, spreken we vanuit Ibiza, waar ze een paar weken verblijft. Ze maakt catchy r&b/popliedjes met soul en elektronische invloeden. Een mooie mix dus, waarmee ze met haar muziek opvalt. Bijvoorbeeld via Spotify. Hoe zorg je ervoor dat je muziek in een lijst zoals New Music Friday terecht komt? Wat doet ze op Ibiza? Waar wil ze heen met haar muziek? En hoe combineert ze een baan in de IT met haar werk als (sessie)zangeres? Op deze en meer vragen krijg je antwoord in deze aflevering van ‘Wat Nou Als Het Lukt’.

Zakaria Messaoudi uit Utrecht maakt muziek onder de naam Zakmes. Hij ziet zichzelf als een combinatie van invloeden van BLØF, Post Malone, en Blink-182. Een bijzondere combi dus. Zijn nieuwe Nederlandstalige album gaat over gelukkig zijn, verdriet, lief en streng zijn voor jezelf, het leven en de dood. Waar haalt hij deze muzikale bagage vandaan? Waar ziet hij zichzelf over 10 jaar en heeft hij een lange-termijnplan? En hoe komt hij aan de naam Zakmes?

Je hoort het in aflevering 75. Luister en abonneer op de podcast ‘Wat Nou Als Het Lukt’ via Spotify, je podcast-app of www.watnoualshetlukt.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *