#77 – Emma Luca // Liza Lo

Wederom twee muzikale power-vrouwen te gast in deze aflevering van ‘Wat Nou Als Het Lukt’!

Emma Lukassen, oftewel Emma Luca, is 21 jaar heeft zich laten inspireren door de gouden jaren de disco. Haar single ‘On my mind’ is geschreven met de stille wens om uit te gaan in de tijd van discoballen, lichtvloeren en Saturday Night Fever. Positiviteit en opgewektheid is haar stijl en dat is te horen in haar muziek. Waar komt de liefde voor die vervlogen tijden vandaan? Hoe is het om met haar vriend samen te werken? Vullen ze elkaar aan of brengt dit ook nadelen met zich mee? En waar ziet ze zichzelf over 10 of 15 jaar?

Met de sfeervolle ambient elektronische pop van Liza Lo zweef je weg in gedachten. We spreken haar terwijl ze op terugreis is vanuit Londen, waar ze een tijd heeft gewoond en gestudeerd. Wat heeft ze bereikt in haar jaren in Engeland? Hoe kan een grote stad als Londen eenzaam zijn? En welke routine heeft ze om haar stem te verzorgen en stemproblemen te voorkomen, iets waar elke zanger of zangeres mee te maken krijgt?

Je hoort het in aflevering 77 van de podcast. Luister en abonneer met Spotify, je podcast-app of www.watnoualshetlukt.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *