#79 – Bahghi // ZWIJMEL

In deze aflevering heeft co-host Daniel nieuws. Hij zal namelijk stoppen met de reguliere podcast en zich meer richten op andere toekomstige projecten rondom ‘Wat Nou Als Het Lukt’. Wat dat precies is vertelt hij zelf in deze aflevering, nummer 79. Waarin je natuurlijk ook 2 opkomende muziektalenten hoort:

Zangeres Bahghi is een wereldreiziger. Ze houdt van reizen en laat zich inspireren door wie en wat ze tegenkomt onderweg. In deze aflevering vertelt ze over haar Afrikaanse roots, hoe haar ouders uit hun thuisland zijn gevlucht en in Nederland hun weg hebben gevonden. Hoe hebben deze ervaringen invloed op wie zij nu is? Ook vertelt ze over haar liefde voor de jazz. Wat maakt deze stijl zo bijzonder? Met wie zou ze willen samenwerken en wat zijn haar ambities in Los Angeles?

Werken met familie, zoals je broer, kan zo zijn voor- én nadelen hebben. Roan en Finn zijn die uitdaging aangegaan en maken muziek onder naam ZWIJMEL. Begonnen in de roerige corona-periode, dus alles is nog heel pril. Wat begon in de Utrechtse studentenwereld, groeit langzaam uit naar meer. Hoe doen ze dit? Met wie hebben ze samengewerkt om stappen te maken? En zien ze zichzelf over tientallen jaren nog steeds samen op het podium staan?

Luister en abonneer op de podcast via Spotify, je podcast-app of www.watnoualshetlukt.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *