#80 – SABRI // Moods

Tijd voor wat soul, r&b en jazzy invloeden, de favoriete stijlen van JP. En gelukkig komt er veel muzikaal talent uit Nederland.

Zangeres SABRI laat zich inspireren door artiesten zoals Lauryn Hill en Amy Winehouse. Ze heeft internationale ambities, werkt inmiddels jarenlang aan haar muziekcarriĆØre en verdeelt haar tijd tussen New York, Los Angeles, Londen en terug naar Den Haag. Met haar eerste single is ze in 2019 uitgeroepen tot ‘3FM Talent’. Haar nieuwe single is uit en we kijken terug op de afgelopen jaren die voor haar veel ups en downs kende. Hoe probeert ze in Amerika voet aan de grond te krijgen en werkt ze aan haar netwerk? En hoe was het ervaring tijdens het ‘writing-camp’ van Rihanna?

Soulvolle melodieuze instrumentale muziek met hiphop en jazz invloeden is wat je krijgt van Nick Lubbersen, oftewel Moods, uit Rotterdam. Door goed te luisteren en leren van hiphop iconen zoals Pete Rock en J-Dilla, ontstond zijn liefde voor muziek en heeft hij zijn eigen stijl ontwikkeld. Zijn nieuwe album heet ‘Music ruined my life’, wat natuurlijk wat vragen oproept. Zijn grote dromen zijn een filmsoundtrack maken en een Grammy winnen. Hoe wil hij dit doen en werkt hij aan zijn grote ambities?

Luister en volg de podcast via Spotify, je podcast-app of www.watnoualshetlukt.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *