#81 – Simona // Julian Du Perron

De voorlopig laatste ‘reguliere’ aflevering van ‘Wat Nou Als Het Lukt’. Aan het eind van het jaar hebben we nog een terugblik op de afgelopen periode, waarin we heel veel interessante artiesten hebben gesproken. Daarna een break, waarna de podcast in een nieuwe vorm verder gaat.

Zangeres Simona omschrijft haar muziek als experimentele ‘airy’ R&B. En dat klinkt goed. Tot de uitbraak van corona had ze een professionele dans-carriere, maar toen dat allemaal stopte richtte ze zich vol op haar muziek. Hierin heeft ze zichzelf eigenlijk opnieuw ontdekt. Ook spreekt ze vloeiend Russisch. Spreekt die hoek van de wereld haar aan? Hoe is het om in haar vriend niet alleen de liefde, maar ook haar producer te vinden? En welke dromen staan bovenaan haar lijstje?

Als drummer heeft Julian Du Perron met grote namen opgetreden, zoals Herman van Veen, Ruben Hein en Duncan Laurence. Maar nu staat hij op het punt zijn eigen EP uit te brengen met mooie popliedjes met invloeden van soul en americana. Hoe is de stap van drums naar microfoon? Is de opleiding tot jazz-drummer net zoals in de film ‘Whiplash’? En wat heeft hij geleerd van de artiesten met wie hij heeft gespeeld?

Luister met Spotify, je podcast-app of www.watnoualshetlukt.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *