Live: WNAHL Radio

Nu kun je elke dag, 24/7, alles horen over Wat Nou Als Het Lukt, het platform voor nieuw muziektalent uit Nederland en Belgie. Luister de radio-stream van Wat Nou Als Het Lukt via www.watnoualshetlukt.nl. Hier hoor je het beste uit de podcasts en muziek van de artiesten en bands die we hebben besproken in de afleveringen. Er zijn wekelijkse programma’s, gecombineerd met live ‘specials’ met interviews en veel muziek.

Live: Hoe is het nu met..?
De eerste liveshow staat gepland op vrijdag 8 januari 2021, vanaf 14.00 uur. Hierin praten we met artiesten die jaren terug te gast waren in de podcast. Hoe gaat het nu met ze? Zijn ze een stap dichter bij hun dromen en ambities? En wat hebben ze geleerd de afgelopen tijd?

Klik hier voor het Facebook event.

Algemeen uitzendschema:

Luisteren?
Live luisteren kan via www.watnoualshetlukt.nl. Klik op de play-button rechts in beeld. Dit opent een aparte player waarop je de radio-stream kan starten.

Reageren en tips doorgeven?
Gebruik het formulier op www.watnoualshetlukt.nl om je reactie door te geven. Dit kan tijdens live shows, maar ook als je ons een artiest of band wilt tippen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *