WNAHL Live #01 – Hoe is het met…

De eerste liveshow op WNAHL Radio staat gepland op vrijdag 8 januari 2021, vanaf 14.00 uur. Hierin praten we o.a. met artiesten die jaren terug te gast waren in de podcast. Hoe gaat het nu met ze? Zijn ze een stap dichter bij hun dromen en ambities? En wat hebben ze geleerd de afgelopen tijd?

In deze eerste aflevering van WNAHL Live praten we met Boudewijn de Jong, oftewel Bowe, die we hebben geïnterviewd in de allereerste podcast, en met Jolien Grunberg, oftewel Jolene, die we in de derde aflevering hebben gesproken.

Klik hier voor het Facebook event.

Gemist? Geen probleem! De aflevering is als podcast terug te luisteren. Je vindt ‘Wat Nou Als Het Lukt’ via Spotify, je podcast-app of hieronder:

In WNAHL Live komen allerlei muziek gerelateerde onderwerpen en interviews voorbij. Niet alleen muziektalent aan het woord, maar ook andere professionals in de muziekwereld, zoals platenmaatschappijen, muziekredacteuren en dj’s die een kijkje in hun wereld geven. Heb je zelf ideeën of suggesties? Geef het door! De volgende WNAHL Live zal worden aangekondigd op deze site en via social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *